Små sandwiches til frokostbesøg

Til en stor frokost med gæster som eksempelvis til påske eller jul er disse sandwich oplagte at lave.

Ingredienser
  • 12 skiver sandwichbrød (eller formbrød)
  • 75 g flødeost
  • 50 g skinke (finthakket)
  • 1 tsk sennep (sur)
  • 1 spsk porre (fintsnittet)
  • 1/2 spsk smør eller margarine
  • 1/2 spsk paprika
  • 100 g sildepostej
  • 2 spsk dild (fintklippet)
  • 100 g smøreost med champignoner
  • salt
  • peber

1. Rør de forskellige fyld sammen hver for sig.

2. Del hver brødskive i fire mindre snitter og læg dem sammen to og to om lidt fyld.

3. Læg de små sandwiches på en staniolbeklædt rist eller bageplade og sæt dem i ovnen ved 250 grader eller grill. Beregn 5 minutter på hver side.

4. Server straks.

Tilberedningstid ca. 20 minutter heraf ca. 10 minutter i ovn eller grill.

1. Kog æggene hårde (ca. 8-10 minutter). Skyl dem i koldt vand, inden de pilles. Skær dem i skiver.

2. Bland creme fraiche med sennep, og fordel det i et fad.

3. Anret rækker af sild i skiver, hakket rødløg og klippet dild på et fad.

4. Læg æggeskiverne dekorativt rundt i fadet.

Kan serveres med: Rugbrød og smør. Koldt øl og måske en snaps.

Tilberedningstid ca. 15 minutter.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori: