Majssuppe med rejer

Ingredienser
  • 1 spsk hvedemel
  • 2 spsk olie
  • 1 løg (stort)
  • 1 gul peberfrugt
  • 2 skiver bacon
  • 2 tomater
  • 3 dl majs
  • 1 l fiskebouillon (evt. terning)
  • 1/2 tsk tabasco
  • 200 g rejer
  • 1 dl persille (hakket)
  • salt
  • peber
  • flute

Melet svitses i olien for svag varme til det er lysebrunt. Løget hakkes. Peberfrugten renses for stilk og kerner og skæres i terninger. Løg og peberfrugt svitses med. Baconskiverne skæres i små
terninger og svitses med. Tomaterne skoldes, flås, hakkes og tilsættes. Majs, bouillon, tabasco og peber tilsættes. Snurrer sammen ca. 40 min.

Suppen mixes sammen i foodprocessor. Varmes op igen, rejer og persille vendes i og varmes igennem. Smages til med salt og peber. Serveres med flutes.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori: