Fyldte koteletter på spinatbund

Fyldte koteletter på spinatbund er en sund og velsmagende ret. Prøv den!

Ingredienser
  • 4 nakkekoteletter (tykke)
  • 75 g valnødder
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 10 blade basilikum
  • 1/2 tsk citronskal (revet)
  • 1 knsp salt
  • 1 æg
  • 2 porrer
  • 1 spsk valnøddeolie (eller olivenolie)
  • 3/4 kg spinat
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 1/2 tsk salt
  • peber
  • revet muskatnød

Der skæres en lomme i hver kotelet. Nødderne hakkes og blandes med hvidløg, fintklippet basilikum, citronskal, salt og sammenpisket æg.
Fyldet fordeles i koteletterne, der lukkes med en kødnål. Porrerne deles i kvarte på langs, skæres i cirka 4 cm. lange stykker og dampes i olien. Den rensede spinat slynges godt for vand og dampes med. Smag til med hvidløg, salt, peber og muskat og hæld det i et ovnfast fad. Koteletterne brunes på tør pande, eller i 1/2 spiseskefulde olie et par minutter på hver side. Derefter lægges de på spinaten. Kom fadet i ovnen på midterste rille, i 15-20 minutter, ved 200 grader.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori: