Kalveschnitzler med citronsauce

Opskrift med tynde kalveschnitzler og god marinade.

Ingredienser
  • 4 skiver kalveschnitzel (tynde)
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 tsk citronskal (fintrevet)
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie til stegning
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1/2 tsk salt
  • peber
  • 1 spsk citronsaft
  • salat
  • citron (både)
  • citronmelisse

Citronsaft, -skal og olivenolie piskes sammen. Kødet marineres heri i køleskabet 1 times tid. Schnitzlerne tages op af marinaden og steges
2 min. på hver side i olie. Tages af panden og lægges på et fad.
Panden koges af med marinaden og bouillon. Smages til med salt, peber og evt. citronsaft. Hældes over schnitzlerne. Pyntes med citronbåde og citronmelisse.

Tips: Kalkunschnitzler kan anvendes, selvom det ikke er typisk.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori: