Tun i form

Tunret som kan bruges til eksempelvis forret. Indeholder husblas og piske samt pynt med rejer og, tomater og kaviar.

Til 6 personer
  • 3 dl tun i olie
  • salt
  • peber
  • 1 spsk dild
  • saft af 2 citroner
  • 1 løg (mellemstort)
  • 125 g mayonnaise
  • 125 g creme fraiche
  • 6 blade husblas
  • 1/2 l piskefløde

Pynt

  • 200 g rejer
  • 3 tomater
  • 1 glas kaviar

Tunen findeles med en gaffel, smages til med salt - peber - mayonnaise - creme fraiche - citronsaft - løg og dild. 6 bl. husblas opløses i 1 dl vand og kommes i tunen. Til sidst piskes fløden og røres i. Tunen kommes i en form og stilles i køleskab natten over. Pyntes med rejer - tomater og kaviar.

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori: