Grillet hellefisk

Til 4 personer
  • ca. 700 g hellefisk (uden skind og ben)
  • citronsaft
  • salt
  • peber
  • 1 løg (stort)
  • smør
  • indmad fra 10 skiver toastbrød
  • purløg
  • salt
  • peber

Hellefisken lægges i et ildfast fad. Hæld citronsaft hen over. Kom salt og peber på. Skal trække ca. 20 min.

Hak løget fint. Dampes i smør til de er klare. Afkøles. Toasten smuldres i en skål. Tilsæt smør, purløg, salt og peber. Dette blandes til en fast masse, som smøres på hellefisken. Grilles i ca. 10-15 min.

Serveres med nye kartofler, ærter og hollandaisesauce.

Se også denne opskrift med hellefisk

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori: