Citronkylling

Til 4 personer
  • 8 kyllingelår
  • 3 citroner
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk oregano
  • 3 spsk olivenolie
  • salt
  • peber
  • 1 løg
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2 spsk tomatpuré

Sæt ovnen på 225 grader. Skyl kyllingelårene i koldt vand og tør dem. Skrub to af citronerne godt og riv det gule af skallen. Pres saften af dem. Skær den tredie citron i skiver til garnering.
Pres hvidløgsfeddene og bland med citronskal og citronsaft, oregano og 1 spsk olie. Krydr. Stryg citronblandingen på kyllingelårene, læg dem i et ovenfast fad og ovensteg ca. 10 min.

Hak løget fint og lad det stege kort på en pande i resten af olien. Kom bouillon og tomatpuré på og lad alt koge sammen.

Tag kyllingen ud af ovnen og hæld bouillonblandingen over. Sæt fadet tilbage i ovnen nogle minutter. Prøv med en kødnål om kødet er gennemstegt. Anret smukt på tallerkener og pynt med citronskiver.

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori: