Fisk i tomatsauce

Den sunde fisk bliver blot endnu sundere serveret med en mild, blød tomatsauce. Den røde sauce og grønne persille tilføjer i øvrigt fine farver til fiskens ellers lidt kedelige kulør. Server gerne retten med friske eller kogte grøntsager.

Til 4 personer
  • 640 g torskefilet (eller rødspættefilet)
  • 4 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 5 dl tomatjuice
  • 1 bdt persille
  • salt
  • peber

Rens fileten omhyggeligt. Hak løgene i grove tern og snit hvidløg fint.

Kom løg og tomatjuice i en gryde og kog det i 3-4 minutter. Kom fisken ned i saucen og lad den snurre under låg i 10 minutter.

Hak persillen. Krydr fisk og tomatsauce med salt, peber, hvidløg og persille efter smag.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori: