Cremet jordnøddekylling

Ingredienser
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 500 g kyllingebryster i tern uden skind
  • 2 1/2 dl kokosmælk
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk brun farin
  • 50 g grovkornet jordnøddesmør
  • citron (både) til pynt

Varm olien op i en wok eller sauterpande.

Små tern kylling lynstegt med Rød karrypasta og siden kogt møre i kokosmælk sauce med jordnødder.

Tilsæt karrypasta og steg i 1 minut. Rør kyllingetern i og sauter dem gyldenbrune i 4-5 minutter. Tilsæt alle resterende ingredienser undtagen citron både og kog op. Skru ned for blusset og lad simre uden låg i 10-12 minutter, til saucen begynder at tykne. Server retten med dampkogte, langkornede ris og citronbåde.

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori: