Ostepærer

Pærer udhules og frugtkødet skæres i små tern. Dernæst laves en god blanding med forskellig ost og persille, som kommes i de udhulede pærer.

Ingredienser
  • 4 pærer (store modne)
  • 1 dl piskefløde
  • 1 grøn peberfrugt
  • 200 g hytteost
  • 50 g danablu ost
  • 1 bdt persille
  • salt
  • peber
  • citronsaft

Vask pærerne, skær toppen af dem, og udhul dem forsigtig med en ske.
Fjer kærnehuset, og skær frugtkødet i små terninger. Vask og hak persille, rens peberfrugten for stilk og kerner og skær den i små terninger. Mos Danabluen med en gaffel og bland den sammen med hytteosten og de øvrige ingredienser. Smag blandingen til med salt og peber og citronsaft og fyld blandingen i de udhulede pærer. Sæt toppen på igen - før servering.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori: