Pastaruller med laksefyld

Ingredienser
  • 200 g mel
  • 2 æg
  • 2 spsk olie
  • salt
  • 40 g smør
  • 40 g mel
  • ca. 7 dl mælk
  • salt
  • peber
  • 1/2 citron
  • 400 g laksefilet
  • 1/2 citron
  • 1 fennikel
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 40 g smør
  • 150 g creme fraiche 38%
  • 2 spsk mozzarella ost
  • 1 bdt frisk basilikum

Cannelloni ripieni di salmone:

Tilbered en pastadej af mel, æg, olie og salt.

Til saucen smeltes smørret. Melet røres i og bages af under omrøring et par minutter. Bring mælken i kog og tilsæt den lidt efter lidt under omrøring. Saucen må ikke blive for tyk. Lad den koge ved svag varme i 10 minutter. Rør i den af og til. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Til fyldet skæres laksen i strimler og stænkes med citronsaft.

Fennikelknolden skæres i fine strimler og sauteres sammen med hvidløget i smør i 10 minutter. Creme fraiche og ost røres i. Smag til med salt og peber. Tag gryden fra varmen og tilsæt den strimlede laks og klippede basilikumblade.

Bred lidt af saucen ud i bunden af et smurt ovnfast fad. Rul pastadejen tyndt ud og skær den i ca. 15x10 cm store firkanter. Læg laksefyldet i en stribe på hver firkant og rul sammen på den lange
led. Læg rullerne side om side ovenpå saucen i fadet. Hæld resten af saucen over og sæt fadet i en 225 grader varm ovn i ca. 30 minutter.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori: