Gylden sommersuppe

En suppe ed gode grøntsager, karry og bouillon. Server med æbler i både og nøddeflager.

Ingredienser
  • 2 løg (grofthakkede)
  • 2 stilke bladselleri (i tern)
  • 3 gulerødder (i tern)
  • 20 g smør
  • 1 spsk karry
  • 1 1/4 l grøntsagsbouillon
  • 3 spsk mel
  • salt
  • peber
  • 1 1/2 dl creme fraiche 9%
  • æble (i tynde både)
  • hasselnødder (hakket)

Svits grøntsagerne i smør sammen med karry, tilsæt bouillonen og lad suppen koge 10 minutter. Pisk en jævning af mel og syrnet fløde, rør den i og lad suppen koge 5-6 minutter.

Smag til med salt, peber og karry, og server suppen med tynde æblebåde og nøddeflager.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori: