Hyldeblomst-Fromage

Dejlig frisk dessert med hyldeblomstsaft, æg, piskefløde, sukker og chokolade.

Ingredienser
  • 4 æg
  • 4 spsk sukker
  • 6 skiver husblas
  • 2 dl hyldeblomstsaft (se opskrift her)
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • flødeskum
  • chokolade (revet)

Ægblommerne piskes med sukkeret, til de er lyse og skummende.
Husblassen udblødes i koldt vand 10 minutter. Smeltes over vandbad og blandes med hyldeblomstsaften. Denne blanding vendes i æggesnapsen. Fløden piskes til skum og vendes i. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i.

Pyntes med flødeskum og evt. revet chokolade.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori: