Bodils Chili con carne

Chili con carne opskrift. Server ris og groft brød til.

Ingredienser
  • 500 g fedtfattigt hakket oksekød
  • 1 spsk olie
  • 2 løg
  • 2 gulerødder
  • 3 stilke bladselleri
  • 1 ds kidneybønner
  • 1 ds majs
  • 2 1/2 dl bouillon
  • 2 fed hvidløg
  • 3 laurbærblade
  • chilipasta
  • salt
  • peber
  • flåede tomater

Rens grønsagerne. Riv gulerødderne og hak løg og bladselleri. Brun kødet i olien. Tilsæt løg, gulerødder og bladselleri. Svits det med kødet. Tilsæt flåede tomater. Tilsæt bouillon. Tilsæt krydderier. Gør retten stærk med chili efter smag og behag!
Tilsæt majs og bønner. Lad retten simre i yderligere et par min. til majs og bønner er varmet igennem.

Server kogte ris, groft brød og blandet grøn salat med fedtfattig dressing til.

Indsendt af
d.
30.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.01.03.
Kategori: