Tunfiskesalat

En rigtig skøn tunfiskesalat med agurk, æg, mayonnaise, karry og salat. Server til ristet brød og smør.

Ingredienser
  • 2 dl agurk (hakket)
  • 1 ds tun i vand
  • 3 æg (hårdkogte)
  • 4 spsk mayonnaise
  • 60 g fyldte oliven
  • dild
  • salt
  • peber
  • karry
  • 1 hoved salat

1. Skræl agurken og hak den fint.

2. Hæld olien fra tunen. Skær den i små stykker.

3. Hak 2 af de kogte æg og bland dem med fisken, den hakkede agurk og mayonnaisen. Smag til med krydderierne.

4. Skær salaten i strimler og læg dem i bunden af portionsglas. Fordel fiskeblandingen herover.

5. Pynt hvert glas med oliven, dild og æggebåde.

Kan serveres med: Ristet brød og smør.

Tilberedningstid ca. 15 min.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori: