Marinerede grønsager

Ingredienser
  • 4 spsk eddike
  • 1 tsk groft salt
  • 1 1/2 tsk tørret basilikum
  • 2 spsk olie
  • 2 dl vand
  • 6 gulerødder
  • 1 squash
  • 300 g bønner
  • 2 l vand
  • 1 1/2 spsk groft salt
  • 3 1/2 dl creme fraiche 18%
  • 1/2 tsk groft salt
  • peber friskkværnet

Grønsager: Skræl gulerødderne. Lad lidt af toppen blive tilbage. Kog grønsagerne enkeltvis i kogende vand tilsat salt. Gulerødderne 3-4 min. Squashen 3-4 min., og bønnerne 1 min.

Læg grønsagerne til afdrypning (de skal marineres mens de endnu er lune). Skær squashen i 1 cm tykke skiver. Læg de lune grønsager i flade skåle og hæld marinaden over. Lad grønsagerne trække 1-2 timer.

Dressing: Smag creme fraiche til med salt og peber. Server de marinerede grønsager og creme fraiche-dressingen til en stegt svinekotelet.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori: