Bodils bradepandekage med æbler

Ingredienser
  • 250 g smør eller margarine
  • 250 g sukker (3 dl)
  • 3 æg
  • 1 dl mælk
  • 100 g kokosmel (3 dl)
  • 275 g mel (4½ dl)
  • 2 tsk bagepulver

Endvidere

  • 7 spsk abrikosmarmelade
  • 1 1/2 æble
  • kanel
  • perlesukker (perlemelis)
  • 25 g nødder

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Rør mælk i skiftevis med kokosmel, mel og bagepulver. Kom halvdelen af dejen i en velsmurt bradepande, 30x20 cm. Fordel abrikosmarmelade over og dæk med resten af dejen. Skræl æblerne, skær dem i både og læg dem oven på dejen.Drys med kanel, tesukker og hakkede nødder. Bag kagen ca. 45 minnutter ved 175 grader.

Kagen kan fryses.

Indsendt af
d.
31.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
31.01.03.
Kategori: