Kage med friske hyldebær

Ingredienser
  • 1 stk æg
  • 2 1/2 dl sukker
  • 75 g smør (smeltet)
  • 1 1/2 dl hvedemel
  • 4 1/2 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 250 Gram Friske ribbede hyldebær
  • Rasp og smør til formen
  • flødeskum

Smør en springform med smør og drys med lidt rasp. Pisk æg og sukker let og luftigt . Tilsæt smeltet smør og mælk. Rør mel og bagepulver i. Rør, til det er godt blandet. Rør hyldebærrene i og hæld massen i formen. Stil springformen på midterste rille i en 200 grader varm ovn og bag kagen i ca. 50 minutter. Stik en strikkepind i kagen, hænger der ingen dej ved, er den færdig. Server kagen lun med iskoldt flødeskum til.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori: