4 slags kager

Grundkage

  • 300 g sukker
  • 300 g mel
  • 2 æg
  • 2 1/2 tsk natron
  • 2 tsk bagepulver
  • 3 1/2 dl kærnemælk
  • vaniljesukker

Sukker, mel, æg og mælk røres luftigt.
Resten røres i på en gang. Kommes i en form.
Bages ved 200º i ca. ½ time.

Variationer:

Gulerodskage:

9 gulerødder rives.
Sukker erstattes af farin.
Glasur: flormelis og citron.

Chokoladekage:

1 dl mælk erstattes med 1 dl kold stærk kaffe.
50 g kakao.
Almindelig glasur.

Appelsinkage:

2 dl mælk erstattes med appelsinjuice.
Skal fra en appelsin og lidt af saften røres i til sidst.
Glasur: flormelis røres med appelsinjuice.



Nødder og chokoladekage:

100 g mørk chokolade hakkes.
1 lille pose hasselnøddeflager.
Almindelig glasur.

Indsendt af
d.
01.02.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.02.03.
Kategori: