Grillstegt poussin med hvidløg og grillet raddichiosalat

Poussiner er fantastisk gode til grillen fordi de steger hurtigt og smager dejligt.

Ingredienser
  • 4 poussiner i halve
  • 1/2 dl olivenolie
  • 4 fed hvidløg (presset)
  • salt
  • peber
  • pastasalat
  • 4 hvidløg (hele)
  • 2 radicchiosalater

1. Bland olie og pressede hvidløgsfed sammen. Pensl de halverede og aftørrede poussiner med marinaden. Grill dem godt på begge sider, i cirka 25 minutter i alt, til de er helt stegte.

2. Stilken skæres af de hele hvidløg, så feddene lige titter frem. Dryp dem let med olie og læg dem på grillen 10-15 minutter mens de vendes et par gange.

3. Raddichiosalaten deles i kvarter, skylles og afdryppes godt. Dryp dem med lidt olie vend dem på grillen så den får cirka 1 minut på hver side.

4. Server poussinerne med tilbehøret.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori: