Ananaskage med hindbær

Kage med ananasfyld og hindbær som bages i ovnen i cirka 25 minutter og drysses med flormelis.

Ingredienser
  • 100 g smør
  • 100 g sukker
  • 1 æg
  • 1 dl piskefløde
  • 325 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver

Fyld af

  • 100 g ymerdrys
  • 1 ds ananas (i skiver)
  • 100 g hindbær

Drys

  • flormelis

Smør og sukker røres sammen. Tilsæt ægget, rør godt og tilsæt fløden.
Bland mel og bagepulver og rør det i smør/sukker/ægge blandingen. Rul 2/3 af dejen ud på et stykke bagepapir, ca. 40x30 cm. og løft det op i en bradepande.
Bred ymerdrys ud på dejen. Del de afdryppede ananasskiver en gang og læg dem på dejen. Læg hindbærrene imellem.
Tril resten af dejen til en pølse, skær den i strimler, som lægges dekorativt i bølger oven på kagen.
Bag kagen på næstnederste ovn rille ved ca. 200 grader i ca. 25 minutter.

Indsendt af
d.
01.02.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.02.03.
Kategori: