Pastasalat med hytteost

Til 4 personer
  • 2 appelsiner
  • 1 spsk revet parmesanost
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • peber
  • 200 g pasta penne

Ristet squash

  • 1 squash
  • 1 spsk olie
  • salt
  • peber

Hytteost/avocado-creme

  • 2 avocadoer
  • 1 1/2 tomat
  • 1 spsk appelsinsaft
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • salt
  • peber
  • 200 g hytteost

Pastaen koges efter anvisningen på pakken. I mellemtiden skrælles appelsinerne. Kødet skæres fri for hinderne og i mindre stykker (gør det over en skål, som appelsinsaften kan dryppe ned i). Appelsinstykkerne blandes med parmesanost, olie, salt og peber.

Squashen skæres tværs igennem og derefter i skiver. Skiverne pensles med olie på begge sider. Drys dem med salt og peber. Steg skiverne på en pande til de er gyldne.

Hytteosten sættes til afdrypning i en sigte eller et klæde. Mens appelsinblandingen trækker i køleskabet, udhules avocadoerne og avocadokødet moses med en gaffel. Tomat hakkes og blandes med avocado og den opsamlede appelsinsaft.
Rens og hak chilien og kom den i avocado-cremen sammen med presset hvidløg, salt og peber. Vend den afdryppede hytteost i avocado-cremen.

Vend den kogte pasta i appelsinblandingen. Server pastasalaten med de ristede squashskiver og hytteost/avocado-creme.

Indsendt af
d.
16.05.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.05.03.
Kategori: