Avocadosuppe.

En varm suppe med avocado, fløde og gode krydderier. Serveres med strimler af røget laks.

Til 4 personer
  • 4 avocadoer (modne)
  • 1/2 l madlavningsfløde 13%
  • saft af 1 limefrugt (eller ½ citron)
  • 1/2 rød chili (hakket)
  • 1 fed hvidløg (hakket)
  • 1/2 løg (finthakket)
  • ca. 1/2 l bouillon (kold og kraftig)
  • salt
  • peber
  • 100 g røget laks

Del avocadoerne på midten, fjern stenen, og tag kødet ud af skallerne med en ske. Kom avocadokødet i en blender med fløde, limesaft, chili og hvidløg, og blend til det er helt glat. Hæld det i en skål, og rør bouillon i, til konsistensen og smagen er god.
Smag til med salt og peber, og server med strimler af røget laks.

Suppen serveres varm.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori: