Porresuppe

Lav en dejligt nærende porresuppe med oksekød, tomat, gulerødder og ris. Server med brød til.

Ingredienser
  • 2 tsk margarine
  • 200 g hakket oksekød
  • 4 porrer
  • 2 gulerødder
  • 1 ds flåede tomater
  • 50 g grødris
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 l vand (kogende)
  • citron i både

Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Porrene skylles godt og skæres i skiver. De flåede tomater skæres i mindre stykker.

Margarinen smeltes og kødet brunes heri. Derefter tilsættes de istandgjorte grøntsager og krydderierne og det hele brunes godt.

Sidst tilsættes vand og ris, hvorefter suppen koger under låg i 25 min.

Til suppen serveres brød og citronbåde. Retten kan fryses og genopvarmes.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori: