Æblekage

En skøn æblekage med kanel og sukker. Den må prøves.

Ingredienser
  • 125 g margarine
  • 125 g sukker
  • 1 æg
  • 125 g mel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 2 æbler
  • 1 spsk kanel
  • 3 spsk sukker
  • 10 mandler

Margarine og sukker røres sammen. Æg piskes i til dejen er cremet. Mel og bagepulver sigtes og røres i dejen. Ca. halvdelen af dejen rulles ud og lægges i springform, der er beklædt med bagepapir. Bages i ca. 10 min. ved 200 grader.

Æblerne skrælles og skæres i tynde både. Mandlerne snittes.

Æbler og mandler fordeles på bunden, drysses med kanel og sukker. Resten af dejen rulles ud og anbringes over æblerne. Trykkes fast langs kanten- Stik nogle huller i låget. Pensl, drys med sukker og bag igen til kagen er gylden.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori: