Græsk kartoffelsalat

Kartoffelsalat på græsk maner med olivenolie, oregano, persille, oliven og æg. Pyntet med purløg på toppen.

Ingredienser
  • 500 g kartofler (kogte og kolde)
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 spsk oregano (friskhakket)
  • 1 spsk persille (hakket)
  • 8 sorte oliven
  • 1 æg (hårdkogt)
  • purløg

Skær kartoflerne i skiver. Pisk olie, citronsaft, salt, oregano og persille sammen. Skær oliven i skiver og hak ægget.
Vend kartoffelskiver, oliven og æg i marinaden og lad salaten trække et par timer inden serveringen.
Pynt med lidt klippet purløg.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori: