Chilensk linsesuppe

En dejlig suppe med røde linser, løg, hvidløg, æg, ost og franskbrød i terninger.

Ingredienser
  • 4 dl røde linser
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 1/2 tsk salt
  • 14 dl vand
  • 4 æg
  • 4 skiver franskbrød
  • parmesanost

Hak løg og hvidløg fint. Varm olien i en gryde og svits løgene uden de bliver brune. Hæld linserne i og rør godt. Hæld vand på og lad det koge til linserne er møre (ca. 10 min.). Smag til med salt.

Kog æggene i 4 minutter. Rist brødskiverne og skær dem i terninger. Læg 1/2 - 1 æg i hver tallerken og mos med en gaffel. Drys brødterningerne over og server suppen med reven ost.

Parmasaosten kan skiftes ud med reven emmenthaler.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori: