Ostefyldte kødruller

Man banker kødet itl flade bøffer og smørrer flødeost på. Dernæst rulles bøfferne sammen til kødruller og en skøn sauce hældes over før det kommes i ovnen.

Til 4 personer
  • 8 skiver bankekød
  • 500 g bacon i skiver
  • 125 g flødeost med krydderurter
  • 1 tsk stærk sennep
  • 1 knsp peber
  • 3 gulerødder (store)
  • 1 løg
  • 1/2 dl tomatpuré
  • 2 dl rødvin
  • 3 dl oksefond (eller 2 oksebouillonterninger med 3 dl vand)
  • 2 dl piskefløde
  • salt

Flødeost, sennep og peber røres sammen i en skål. Kødet bankes ud til flade bøffer. Flødeost smøres ud i et jævnt lag oven på bøfferne.
Bacon fordeles herover.
Bøfferne rulles sammen og fastgøres med en kødnål eller tandstikkere. Kødrullerne brunes af på panden. Kødrullerne tages op fra panden og lægges i et smurt ildfast fad. Panden koges af med oksebouillon. Tomatpure, rødvin og fløde tilsættes. Der smages til med salt og peber. Saucen hældes over kødrullerne.
Retten simrer i ovnen ved 200° til kødet er mørt, ca. 1½ time.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori: