Omelet med grønsagsfyld

Dejlige omeletter med grønsagsfyld og rejer og fisk.

Ingredienser
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk karry
  • 3 gulerødder
  • 2 porrer
  • 2 spsk smør
  • 125 g rødspættefileter
  • 200 g rejer
  • 200 g bønnespirer
  • 4 æg
  • 2 spsk purløg

Bland eddike, sukker, citronsaft og 1 tsk karry. Skær gulerødder, porrer og fisk i tynde strimler. Svits grønsager i 5 min i 1 spsk smør. Tilsæt halvdelen af eddikeblandingen. Varm godt igennem. Tag blandingen op. Svits rejer og fisk 1 min. i 1 spsk smør. Tilsæt resten af eddikeblandingen samme med grønsager og bønnespirer. Kog 1-2 min. Smag til med salt og peber. Pisk æg med ½ tsk karry. Steg 4 tynde omeletter på en teflonpande. Fordel grøntsagsblandingen på den ene halvdel af hver omelet og fold den anden halvdel over. Drys med snittet purløg.

Tilbehør: Groft brød.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori: