Tortilla

Tortilla ret med kartofler og peberfrugt.

Ingredienser
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 løg (stort)
  • 15 kartofler (mellemstore)
  • 1 grøn peberfrugt (stor)
  • 1 rød peberfrugt (stor)
  • 6 æg
  • salt
  • peber

Pil løget og hak det groft. Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger. Befri peberfrugterne for frøstol og kerner og skær dem i små terninger. Lad olien blive varm på en stor pande. Svits løg og kartofler heri, mens der røres. Tilsæt peberfrugt og lad det snurre yderligere 5 minutter, eller til grønsagerne er møre. Vend hele tiden grønsagerne på panden. Pisk æggene let sammen. Kom dem på panden og rør om. Lad det stivne ved svag varme. Server med en skål salat.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori: