Grillspyd

Til 4 personer
  • 1 mørbrad
  • 1 ds cocktailpølser (lille)
  • 1 pk bacon i skiver
  • 8 champignoner
  • 1 peberfrugt
  • 8 cherrytomater
  • 2 løg (store)

Afpuds mørbraden og skør den i 8 skiver, der omvikles med bacon.

Rens champignonerne.

Rens løgene og del dem i kvarte. Rens peberfrugten og skær den i 8 stykker. Lad cocktailpølserne dryppe af og rul en halv skive bacon om hver.

Hvert spyd består af to stykker kød, 2 kvarte løg, 2 cherrytomater, 2 champignon, 2 stykker peberfrugt og 4 cocktailpølser, der fordeles pænt på spyddet.

Der drysses med lidt peber og paprika.
Risten smøres med olie og spyddene grilles.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori: