Kalvekoteletter med grøntsager

Dejlig opskrift på møre kalvekoteletter, der serveres med en fantastisk hvidvinssauce og en skøn blanding af grøntsager. Retten kan evt. serveres med kogte nye kartofler til.

Til 4 personer

Kom laurbærblade, timian, hvidløg, skalotteløg og gerne et par peberkorn i en gryde eller sautérpande med hvidvin og olivenolie. Kog det op, og pochér kødet heri ca. 15 minutter. Tag det op, og lad det trække.

Skær spidskål, majroe og løg i mindre stykker.

Steg kødet færdigt på en meget varm grillpande, og lad det trække 10-15 minutter, før det skæres for.

Tag imens olien af kogelagen med en øse. Sigt "hvidvinsskyen", og kog spidskål, majroe og løg heri uden låg, til grøntsagerne er møre.

Kom rucola ved de sidste 30 sekunder. Tag grøntsagerne op og hold dem varme. Kog evt. lagen yderligere ind, og pisk så noget af olivenolien i, til smag og konsistens er passende.

Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.