Porre-løg suppe

Til 2 personer
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 250 g porre
  • 1/4 fløde
  • 1/2 l kyllingefond
  • kødboller
  • timian
  • olivenolie
  • flute eller groft brød
  • smør

Skær løg i skiver og del midt over, hak hvidløgene.
Sæt en gryde over med en god klat smør og en god sjat olivenolie, svits porre - løg og hvidløg klare. Drys lidt salt og peber på samt 1 spsk. timian.

Tilføj den ½ l. kyllingefond, læg låg på og lad det koge i ca. 10.min. herefter hældes fløden i samt kødbollerne.

Suppen skal derefter varmes op til lige før det koger.
Server suppen med brød til.

Tip: Den smager endnu bedre dagen efter.

Indsendt af
d.
07.12.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
07.12.04.
Kategori: