Paprikagryde

Ingredienser
  • 450 g svinekød i tern
  • 1 1/2 spsk hvedemel
  • 1 tsk paprika (mild)
  • 1 tsk olie
  • 2 løg (pillet og finthakket)
  • 1/2 tsk salt
  • 400 g gulerødder (skrællet og skåret i skiver)
  • 1 dl fløde
  • eventuelt 150 g cocktailpølser

Find en god stegegryde og varm olien op ved høj varme og tilsæt kødet som nu svitser i 5 min. Lad det brune og tag det op af gryden. Svits løgene gyldne i fedtstoffet der kom til overs, og skru herefter ned til svag varme. Nu tilsættes paprika, mel og salt til løgene. Lad det simre i 2 min under kraftig omrøring.

Tag gryden af varmen og hæld fløden og vand i og rør rundt til det sovsen er jævn. Kødet lægges tilbage i gryden og gulerødderne hældes i. Retten skal til sidst simre i 20 min og smages til med salt og peber.

Indsendt af
d.
28.12.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.12.04.
Kategori: