Grillspyd med kylling

Til 4 personer
  • 400 kyllingefileter
  • 1 grøn peberfrugt
  • 2 skiver ananas
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk sojasauce
  • 2 tsk karry
  • salt
  • peber

Bulgursalat

  • 4 dl bulgur
  • 50 g rosiner
  • 50 g pinjekerner
  • 2 tsk karry

Tør kyllingekødet og skær det i tern.
Halver peberfrugten, fjern frøstole og kog dem i ca. 5 min.
Skær peberfrugt og ananas i tern.
Sæt skiftevis kylling, peberfrugt og ananas på grillspyd.
Rør en marinade af olie, soja, karry, salt og peber.
Pensl grillspydene med marinaden og grillsteg dem i 8-12 min. Vend dem under stegningen.

Bulgursalat:
Kog bulgur som angivet på emballagen.
Vend rosiner, pinjekerner og karry i bulguren og server salaten til grillspydene.

Indsendt af
d.
05.06.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.06.03.
Kategori: