Kylling i fad

Velsmagende kylling i fad fordrer ikke et væld af krydderier. Her tilføres nemt skøn smag fra grøntsagerne; en let bitterhed fra de grønne peberfrugter og et anstrøg af umami fra champignonerne. Med bouillon og tomatpuré forbliver kødet saftigt.

Til 4 personer
  • 2 kyllinger a. 1000 gr
  • peber (Friskkværnet)
  • salt
  • 12 skalotteløg
  • 500 g champignoner
  • 2 grønne peberfrugter
  • ca. 2 dl bouillon
  • 70 g tomatpuré

Skær kyllingen ud i passende lunser. Skær skind og fedt fra. Strø kødet med salt og peber.

Fjern skrællen fra løgene. Rengør champignon og peberfrugter. Snit grøntsagerne i tern.

Læg kyllingen i et ildfast fad og kom grøntsagsternene ved. Kom bouillon og tomatpuré i fadet.

Bag det ved 200 gr. i omtrent 1 time og 15 min.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori: