Kalvekotelet

Her får du opskriften på kalvekotelet, der bliver flamberet i Calvados og serveret med en flødesovs fyldt med æble og løg. Det giver en dejlig sødme til det flamberede kød.

Ingredienser

Hak skalotteløg fint, og svits det i smørret. Tilsæt æblerne, og lad dem stege med i 5 minutter.

Tilsæt fløde og muskatnød, og lad det simre videre i 5-10 minutter, til æblerne er godt møre, men ikke helt smattede. Smag til med salt og peber.

Steg kalvekoteletterne 3-4 minutter på hver side, og drys med salt og peber.

Hæld Calvados på kødet, og flamber det ved at sætte ild til det.

Server de flamberede kalvekoteletter med æblesovsen og f.eks. kogte kartofler til.

Indsendt af
d.
02.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.