Pasta med røget laks

Ingredienser
  • 1,3 l vand
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olie
  • 250 g pasta (penne/skruer)
  • 400 g grønne asparges (i kvarte)
  • 3 forårsløg (i skiver)
  • 200 g røget laks (gerne lakserester)

Dressing

  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 dl creme fraiche 9%
  • 1 1/2 spsk dijonsennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk blå birkes
  • evt. estragon (friskhakket)

Vand, pasta, salt og olie kommes i en høj gryde. Læg låg på gryden. Tænd på højeste trin. Når vandet "skummer" og "bevæger" sig, skrues ned på lavest mulige trin for viderekogning. Kog pastaen det antal minutter, der er angivet på pakken.

Skru igen op på fuldt blus, tilsæt aspargesene lad dem koge med i 2 min.

Hæld pasta og asparges op i en sigte (gem lidt af kogevandet) og skyl med koldt vand, lad det dryppe af.

Bland forsigtigt ingredienserne, spæd evt. med lidt af kogevandet, hvis det bliver for tørt.

Server med et godt brød.

Indsendt af
d.
17.06.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.06.03.
Kategori: