Kylling og ris nuddel suppe

Ingredienser
  • 4 kyllingebryster (filet)
  • 5 cm ingefær
  • 1 1/2 l hønsebouillon
  • 1 1/2 stjerneanis
  • 2 løg (hakkede)
  • 6 spsk fiskesauce
  • 350 g risnudler
  • 4 røde chilier (hakket i små stykker)
  • 4 forårsløg (fintsnittede)
  • 2 spsk koriander (blade)
  • 2 spsk mynte (blade)

Kyllingen skærer i strimler a 3 mm. Ingefæren skrælles og skæres i tynde skiver. Hak løgene - groft - ikke fint. Del chilierne og fjern kernerne (de er meget stærke). Snit chilierne i ganske små stykker.
Kyllingefonden blandes med ingefær, stjerne anise og løg samt fiskesause. Lad denne blanding koge i 10 min ved svag varme.

Sig nu den kogte blanding i et dørslag for at fjerne løgblandingen. Væden kommes tilbage i gryde, varmes op og kyllingen tilsættes. Lad det småkoge i 5 min.

Kyllingen skal være gennemkogt.

Imens lægger du nudlerne i kogende vand i cirka 5 min. indtil de er bløde (de må ikke blive snaskede. Sigt dem igennem et dørslag og placer dem i en suppeskål til portionsanretning og hæld kyllingeblandingen over. Drys med chili skåret i småstykker og de hakkede forårsløg, koriander og mynte.

Indsendt af
d.
06.01.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.01.05.
Kategori: