Kyllingesalat med æble og peberfrugt
God kyllingesalat med små tern af æble og peberfrugt.
- ca. 300 g rød peberfrugt
- 1 spsk olivenolie
- 1 æble (stort)
- 400 g kylling (grillet uden skind og ben)
- 3 spsk kapers
Dressing
- 3 dl creme fraiche 18%
- salt
- peber
- 1 fed hvidløg
- evt. 2 spsk persille (hakket)
Tilbehør
- groft brød
Befri peberfrugterne for frøstol og kerner. Skær dem i store terninger. Sautér peberternene i olie ca. 10 minutter ved lav varme. Lad dem køle lidt af. Befri æblet for kernehus og stilk og skær det i terninger. Skær kyllingekødet i mindre stykker.
Dressing:
Rør cremefraiche med salt, peber og hvidløg samt evt. persille.
Vend kylling, peberfrugt, æble og kapers med dressing. Salaten har godt af at trække i køleskabet mindst en halv time.