Nem kyllingesalat med peberfrugter

Som navnet antyder er denne kyllingesalat let at lave blot man har lidt grillet kyllingekød og de nødvendige ingredienser.

Til 4 personer
  • ca. 300 g rød peberfrugt
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 æble (stort)
  • 400 g kylling (grillet uden skind og ben)
  • 3 spsk kapers

Dressing

  • 3 dl creme fraiche 18%
  • salt
  • peber
  • 1 fed hvidløg
  • evt. 2 spsk persille (hakket)

Tilbehør

  • groft brød

Befri peberfrugterne for frøstol og kerner. Skær dem i store terninger. Sautér peberternene i olie ca. 10 minutter ved lav varme. Lad dem køle lidt af. Befri æblet for kernehus og stilk og skær det i terninger. Skær kyllingekødet i mindre stykker.

Dressing:
Rør cremefraiche med salt, peber og hvidløg samt evt. persille.
Vend kylling, peberfrugt, æble og kapers med dressing. Salaten har godt af at trække i køleskabet mindst en halv time.

Indsendt af
d.
10.07.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.07.03.
Kategori: