Små thaimad opskrifter

Ingredienser
  • 50 g ægnudler
  • 2 l vand
  • 2 tsk groft salt
  • 1 l vand (kogende)
  • 400 g grønne bønner (rensede)
  • 50 g smør eller andet fedtstof
  • 500 g wokstrimler af skinkeinderlår
  • 6 fed hvidløg (knuste)
  • 2 rødløg (finthakkede)
  • 4 spsk sojasauce
  • 2 dl frisk basilikum (revet i grove stykker)
  • peber

Sådan laver du nudler i wok:

Kog nudlerne i vand tilsat salt. De skal blot være møre, men må ikke koge ud. Dryp dem af i et dørslag eller sigte.

Det kogende vand over bønnerne og lad disse stå et min.

Imens smeltes smørret i en wok ved høj varme. Wokstrimlerne skal svitses i 2 min. Læg kødet op ad siden af wokken så det ikke steger og svits nu bønner og hvidløg i 1 minut. Hæld de kogte nudler i, sammen med rødløg og sojasauce og lad det svitse af, endnu 2 min. Lad kødet kommet til igen sammen med basilikumblade og friskkværnet peber.

Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori: