Kalvekødsstrimler i wok

Kalvekød er fantastisk i Wok retter.

Til 4 personer
  • 400 g kalv (i strimler)
  • 400 g hvidkål
  • 2 løg
  • 2 gulerødder
  • 2 spsk flydende margarine
  • 1 dl vand
  • 1 tsk tørret rosmarin (eller timian)
  • citronsaft
  • salt

Snit hvidkål, løg og gulerødder i fine strimler. Varm oliemargarinen godt op i en wok eller støbejernsgryde. Svits grøntsager og kalvekød i ca. 2 min.
Tilsæt derefter vand og rosmarin/timian og lad simre i ca. 5 min under omrøring.

Smag til med salt og citronsaft inden servering.

Tilbehør:

Løse ris.

Retten kan også laves med skinke- eller kalkunstrimler.

Indsendt af
d.
15.07.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.07.03.
Kategori: