Sannes Frugttærte
En skøn frugttærte med frugt efter eget valg, men banan og kiwi er for eksempel en god kombination.
Dej
- 250 g margarine
- 200 g sukker
- 4 æggeblommer
- 2 dl mælk
- 150 g mel
- 3 tsk bagepulver
Marengs
- 4 æggehvider
- 300 g sukker
- 2 tsk vanilje
- 50 g nødder (hakkede)
Fyld
- 3 dl piskefløde
- 5 dl creme fraiche 18%
Dej:
Margarine og sukker piskes sammen. Æggeblommerne røres i en af gangen. Resten af ingredienserne til dejen kommes i.
Dejen kommes i en (stor) bradepande med bagepapir.
Marengs:
Æggehvider piskes stive og der vendes sukker og vanilje i.
Marengsen smøres over dejen og der kan drysses hk. nødder på.
Bages i 30 min ved 200 gr. Afkøles og bagepapir fjernes.
Fyld:
Fløden piskes meget stiv og blandes med creme fraiche. Cremen smøres på kagen og der pyntes med frugt - frisk eller fra dåse. Banan og kiwi er f.eks. godt sammen.