Farserede Peberfrugter

Farserede peberfrugter som kommes i ildfast med tomatsovs og bages i ovnen med baconskiver over. Server med ris og salat.

Til 3 personer
  • 1 pk bacon i skiver
  • 3 peberfrugter

Sovs

  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 ds tomatpuré á 70 g
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • 1 tsk salt

Fars

  • 500 g hakket svine- og kalvekød
  • 1 æg
  • mel
  • mælk
  • salt
  • peber

Vask, og halver peberfrugterne på langs, og fjern kernerne.

Sovs:
Bland alle ingredienserne til sovsen, og kom den i et ildfast fad.

Fars:
Bland ingredienserne til farsen, og kom den i de halve peberfrugter.

Kom de farserede peberfrugter i det ildfaste fad med tomatsovsen i bunden, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Fordel baconskiverne på toppen af peberfrugterne, og bag dem færdig ved 220 grader i ca. 20 minutter, eller til baconen er blevet gylden.

Server med ris og evt. baguettes og salat.

Indsendt af
d.
23.02.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.02.05.
Kategori: