Farserede Peberfrugter
Farserede peberfrugter som kommes i ildfast med tomatsovs og bages i ovnen med baconskiver over. Server med ris og salat.
- 1 pk bacon i skiver
- 3 peberfrugter
Sovs
- 1 ds hakkede tomater
- 1 ds tomatpuré á 70 g
- 2 1/2 dl piskefløde
- 1 tsk salt
Fars
- 500 g hakket svine- og kalvekød
- 1 æg
- 3 spsk mel
- 3 spsk mælk
- salt
- peber
Vask, og halver peberfrugterne på langs, og fjern kernerne.
Sovs:
Bland alle ingredienserne til sovsen, og kom den i et ildfast fad.
Fars:
Bland ingredienserne til farsen, og kom den i de halve peberfrugter.
Kom de farserede peberfrugter i det ildfaste fad med tomatsovsen i bunden, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Fordel baconskiverne på toppen af peberfrugterne, og bag dem færdig ved 220 grader i ca. 20 minutter, eller til baconen er blevet gylden.
Server med ris og evt. baguettes og salat.