Sønderjysk rugbrødslagkage

Rugbrødslagkage er en sønderjysk specialitet som bare er rigtig lækker.

Ingredienser
  • 250 g sukker
  • 4 æggeblommer
  • 125 g rugbrød (revet)
  • 1 spsk mel
  • 1 spsk kartoffelmel
  • 1 spsk kakaopulver
  • 3 tsk bagepulver
  • 3 æggehvider
  • 100 g nødder
  • ca. 200 g hindbærsyltetøj

pynt

  • flødeskum
  • chokolade (revet)

Rør sukker og æggeblommer, tilsæt rugbrød, mel, kakao og bagepulver.
De piskede æggehvider vendes i sammen med nødderne.
Bages i 3 velsmurte forme i ca 15 min ved 200 grader.
Lægges sammen med hindbærsyltetøj.

Pyntes med flødeskum og evt. chokolade.

Indsendt af
d.
02.03.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.03.05.
Kategori: