Islandsk lagkage

Til 6 personer

Bund

  • 1 pk saltkiks (TUC)
  • 100 g hasselnødder (hakkede)
  • 2 dl sukker
  • 3 æggehvider
  • 1 tsk bagepulver

Æggemasse

  • 1/4 l piskefløde
  • 3 æggeblommer
  • 3 tsk vanilje
  • 1 spsk sukker

Saltkiksene knuses, og blandes med nødderne. Æggehviderne piskes med sukker og bagepulver. Det hele blandes og hældes i en springform. Bages i 25 min. ved 175 grader og afkøles.

Æggeblommerne piskes sammen med vanilje og sukker. Bagefter piskes fløden, og æggemassen blandes i. Det hele hældes over den afkølede bund og sættes i fryseren.

Lagkagen tages ud ca. en time før servering.

Indsendt af
d.
02.03.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.03.05.
Kategori: