Gullaschsuppe

En suppe som bliver helt fantastisk af at stå og koge i et par timer. Sprængfyldt med smag og masser af grøntsager og kan serveres med et godt groft brød til.

Til 4 personer
  • 600 g oksetykkam (fjern synligt fedt)
  • 1 løg (stort)
  • 1 gulerod (stor)
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 1/4 knoldselleri
  • 1 pastinak (mellemstor)
  • ca. 1 kg kartofler
  • 1 spsk rapsolie
  • 2 spsk paprika
  • 1 ds tomatpuré
  • salt
  • peber

Tilbehør

  • groft brød

Rens grøntsagerne, og skær dem i små tern.

Skær kødet i tern og brun det i fedtstoffet. Tilsæt grøntsagerne og tomatpuréen. Svits det hele i 10 minutter.

Kom paprika på sammen med 1 spsk. salt. Kom vand på, så det lige dækker. Lad det hele koge i ca. 2 timer.

Smag til med peber og evt. mere salt.

Serveres med groft brød og evt. et godt glas vin.

Indsendt af
d.
09.03.05.
Kategori:

Denne ret er helt utrolig lækker og nem, men det tager tid at snitte alle grøntsagerne, så sæt ekstra tid af til det.

Indsendt af
d.
09.03.05.
Kategori: