Gullaschsuppe

En suppe som bliver helt fantastisk af at stå og koge i et par timer. Sprængfyldt med grøntsager og kan serveres med et godt groft brød til.

Til 4 personer
  • 600 g oksetykkam (fjern synligt fedt)
  • 1 løg (stort)
  • 1 gulerod (stor)
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 1/4 knoldselleri
  • 1 pastinak (mellemstor)
  • ca. 1 kg kartofler
  • 1 spsk rapsolie
  • 2 spsk paprika
  • 1 ds tomatpuré
  • salt
  • peber

Tilbehør

  • groft brød

Denne ret er helt utrolig lækker og nem.
Men det tager tid at snitte alle grøntsagerne, så sæt ekstra tid af til det.
Rens grøntsagerne, og skær dem i små tern.
Brun kødet i fedtstoffet.
Tilsæt grøntsagerne og tomatpuréen.
Svits det hele i 10 minutter.
Kom paprika på sammen med 1 spsk. salt.
Kom vand på, så det lige dækker.
Lad det hele koge i ca. 2 timer.
Smag til med peber og evt. mere salt.
Serveres med groft brød og evt. et godt glas vin.

Indsendt af
d.
09.03.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
09.03.05.
Kategori: