Agurke-appelsinsuppe

Til 4 personer
  • 2/3 agurk
  • salt
  • 4 appelsiner
  • saften af 1 1/2 citron
  • 3 dl te med pebermyntesmag
  • evt. mynte (blade) eller brøndkarse til pynt

Skræl agurken og skær den i tynde skiver. Læg skiverne fladt på en tallerken og drys dem med salt. Læg en anden tallerken ovenpå, så agurkeskiverne presses let. Lad dem stå i ca. 20 min. Skræl 2 appelsiner og skær i tynde skiver. Pres saften af de 2 øvrige appelsiner og bland med citronsaft og pebermynte te. Skyl agurkeskiverne og bland dem i suppen, tilsæt derefter appelsinskiverne. Pynt med mynte eller brøndkarse og server afkølet.

Indsendt af
d.
22.07.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.07.03.
Kategori: