Italiensk landsuppe

Suppe med porrer, løg, spaghetti og ketchup tilsat fløde og tomater før det smages til.

Til 2 personer
  • 2 porrer
  • 2 løg
  • 1 l vand
  • 1 oksebouillonterning
  • 2 tomater
  • ca. 200 g spaghetti i små stykker (ca. 2 cm.)
  • en lille smule olie
  • en lille smule ketchup
  • fløde
  • revet ost
  • basilikum
  • salt
  • peber

Først snittes porrerne ud i skiver og løgene hakkes ud. Porre og løg svitses i olie i cirka 1 min. Herefter tilsættes bouillon, vand, krydderier, ketchup og spaghetti. Suppen skal koge i cirka 8-10 min.

Lidt inden at spaghettien er færdig, tilsættes fløde og tomater. Tomaterne kan skæres i både. Koges i nogle få minutter.

Til sidst smages suppen til.

Indsendt af
d.
09.04.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
09.04.05.
Kategori: