Harridslev-wok

Til 4 personer
  • 500 g kalkunbryst
  • 2 1/2 gulerødder
  • 4 1/2 kartofler
  • evt. lidt knoldselleri
  • 3 rødløg (ikke store)
  • 1 æble
  • 5 stenfri svesker
  • 1 rød peberfrugt (eller gul peberfrugt)
  • garam masala
  • Herbes de provence
  • salt
  • peber
  • ca. 1 dl vand
  • 3/4 del fløde

Skær kød, kartofler, gulerødder, selleri i tynde stave.
Skær rødløgene i 8.-dele
Snit porre, peber, æble og svedsker fint
Svits først køddet - dernæst grøntsagsstavene
Saml det hele (inkl. krydderier i en wok - dog ikke fløden, der tilsættes lige før servering = efter ca. 10. min).
Nydes med et godt (evt. hjemmebagt) flüte.

Indsendt af
d.
20.04.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.04.05.
Kategori: